Fort Greene Pavilion
O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion

Large windows pivot open, further shifting the planar glass composition and expanding the boundary between inside/outdoors. The parlor-floor kitchen with white-stained oak cabinetry connects via an open stair down to an oak-lined music room with sliding glass walls opening out to the garden. The clients are a poet, attorney/advocate and their two teenage daughters.

O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion
O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion
O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion
O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion
O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion
O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion
O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion
O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion
O'Neill McVoy Architects Fort Greene Pavilion
Bibliography Section Article Bibliography Section Catalog Bibliography Section Web Link PDF icon displayed by thumbnail Sold Dot